ערב שבת • מתכון פלאים לסטייק אנטריקוט

    מירי זורגר No Comments on ערב שבת • מתכון פלאים לסטייק אנטריקוט
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לכבוד שבת ולכבוד החודש שמרבים בו שמחה אנו מגישים מתכון משובח לאוהבי הבשר.
    מצרכים
    8 סטייקים אנטריקוט בעובי אצבע
    מלח פלפל
    מעט שמן לטיגון

    לרוטב
    12 יח' בצלצלי שאלוט
    1 חב' ערמונים
    6 יח' בצל ירוק
    2 כוסות ציר בקר
    1/2 כוס יין לבן
    מלח פלפל שחור גרוס טרי
    1 כף פפריקה מעושנת
    אופן ההכנה
    חשוב שהסטייקים יהיו בטמפרטורת החדר משך כשעה
    להמליח ולפלפל את הסטיקים לחמם שמן במחבת וכשהשמן חם לטגן את הסטייקים משני הצדדים כ שתי ד' מכל צד או עד להשחמה

    הכנת הרוטב
    תחילה אני מטגנת את בצלצלי השאלוט בסיר טפלון שטוח ושמן חם עד שהבצלצלים משחימים
    מוסיפי את שאר המצרכים מלבד הערמונים
    מבשלת לרתיחה טועמת ומתקנת תיבול
    מוסיפה את הסטייקים ומבשלת חצי שעה
    מוסיפה את הערמונים ומבשלת חצי שעה נוספת מכוסה על אש נמוכה
    מגישה עם ניוקי או כל פחמימה אחרת שמקבלת רוטב באהבה

     

    בתיאבון



    0 תגובות